Viderestil et domæne

Hvis din konto har mere end 6 domæner, skulle du se Listevisning, som ser sådan ud, og du skal følge instruktionerne for Manuel viderestilling eller maskering af dit domæne eller underdomæne.

Med viderestilling af domænenavn kan du automatisk omdirigere besøgende til dit domænenavn til et andet sted på nettet. Du kan vælge at viderestille dit inaktive domæne til forskellige steder.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Administrer ved siden af domæner.
  3. Klik på Brug mit domæne under det domænenavn, som du vil indstille.
  4. Klik på Viderestil til en eksisterende website.
  5. Vælg en følgende valgmuligheder, som dit domænenavn skal pege til:
    • Et domæne, som du ejer (andre domæner i din konto).
    • Websites (Tumblr, Squarespace, Weebly, osv.),
    • Sociale websites (Twitter, Facebook, LinkedIn, osv.)
    • Onlinebutikker (Shopify, Etsy, osv.)
    • Mediewebsites (Flickr, YouTube, osv.)
    • Andetsteds (indtast en URL-adresse efter eget valg)
  6. Når først du har valgt en viderestillingsdestination, følger du ganske enkelt instruktionerne, enten ved at klikke på knappen Tilslut domæne eller ved at indtaste den korrekte URL-adresse til websiten.

Næste trin

• Se
    for at få oplysninger om administration af dit viderestillede domæne.
  • Hvis du vil indstille dit domænenavn med en website hos GoDaddy i stedet for at viderestille den, bedes du se