Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Vis tilføjelsesfelter til kassen

Når kunder har indtastet oplysninger i de brugerdefinerede betalingsfelter, skal du hente dem. Følg disse trin for at se tilføjelsesfelter i Checkout:

Påkrævet: WooCommerce Checkout-tilføjelsesprogrammer er en premium WooCommerce-udvidelse, der følger med WordPress e-handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Administratorvisning

1. Log ind på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Ordrer .
  3. Afhængig af de valgte attributter vises tilføjelsesprogrammer på skærmbilledet Vis ordrer . Hvis dette er valgt, kan du også sortere og filtrere efter tilføjelsesprogram.
  4. Vælg en ordre, du vil se.
  5. Tilføjelsesprogrammer vises under produkterne på siden Rediger ordre .
  6. Vælg linket Uploaded file (Uploaded fil) for at se en filoverførsel. Uploads kan også ses i Mediebiblioteket .

Bemærk: Kunden kan se alle valgte/udfyldte tilføjelsesfelter og eventuelle tilknyttede prisjusteringer i deres bestillingsoplysninger efter kassen og fra siden Min konto .