Se databaseoplysninger for min Windows -hosting

Sådan finder du værtsnavnet, serveren, brugere og mere til databaser i din Windows -hostingkonto. Du skal muligvis bruge disse oplysninger, hvis du vil oprette fjernforbindelse til en database på kontoen .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ud for den Windows -hostingkonto, du vil have vist.
  3. I konto Dashboard vælge Plesk Admin.
  4. På Plesk-hjemmesiden skal du vælge Databaser i navigationen til venstre. Siden Databaser viser værtsnavnet, serveren og brugerne for hver database i Plesk -kontoen.
Advarsel: Inkluder ikke porten efter IP -adressen til dine MySQL -databaser. F.eks. Hvis din databaseserver er1.1.1.1:3306 , brug1.1.1.1 som din databases værtsnavn.

Relaterede trin

• Hvis du ikke kan logge på din database, skal du nulstille en af databasens brugeradgangskoder ved at gå til fanen Brugere . Derfra skal du vælge det brugernavn du vil bruge, nulstille adgangskoden og derefter vælge OK .