Se domæner i min forudindstillede profil

En forudindstillet profil lader dig tilpasse specifikke domæneindstillinger og anvende disse indstillinger på flere domæner ad gangen. Hvis du har flere forudindstillede profiler, kan du kontrollere, hvilke domæner der er tildelt til hver profil.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg filterknappen Rediger kolonner, og marker feltet Domæneprofil .
    vælg domæneprofil
  3. Gennemgå Domæneprofil kolonne for at se, hvilke domæner er tildelt til en forudindstillet profil.

Flere oplysninger

• Arranger dine domæner yderligere med Mapper.