Administreret WordPress Hjælp

Vis mine IP-adresser

Hvis du skal pege dit dom;ne til din Managed WordPress-site eller forbinde den med en FTP-klient, skal du bruge din sites IP-adresse. Sådan finder du IP-adressen:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du vælge Administrer alle.
  3. For den hjemmeside, som du vil bruge, skal du vælge Indstillinger i Menuikon-menuen.

Vælg Indstillinger
  4. På fanen Indstillinger og under Produktionshjemmeside skal du vælge Vis mere.
    Vælg Vis mere for at udvide listen
  5. Find IP-adresse, og vælg derefter Kopiér.
    Vælg Kopiér

Flere oplysninger

• Hvis du har et domæne på en anden GoDaddy-konto, som du ønsker, skal vise hen til din Managed WordPress-konto, kan du ændre din A-post til denne IP-adresse.