Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Vis mine IP-adresser

Hvis du skal pege dit domæne mod dit Managed WordPress -site eller oprette forbindelse til det med en FTP -klient, skal du bruge dit sites IP -adresse. Sådan finder du IP -adressen:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, du vil bruge, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.

vælg indstillinger
  4. På fanen Indstillinger og under Produktionswebsite skal du vælge Vis mere .
    vælg vis mere for at udvide listen
  5. Find IP -adresse, og vælg Kopiér .
    nest til ip -adresse vælg kopi

Flere oplysninger

• Hvis du har et domæne på en anden GoDaddy-konto, som du ønsker, skal vise hen til din Administreret WordPress-konto, kan du skifte din A-record til denne IP-adresse.