Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Se statistikker for min Windows -hostingkonto

Plesk tilbyder et overblik på højt niveau af din Windows Hosting-kontos statistik, der er indbygget i kontrolpanelet. Du kan se disse statistikker ved at gå til fanen Statistik , når du er logget på Plesk.

For mere detaljerede oplysninger kan du også se din kontos FTP -statistikker , Dataoverførselsstatistikker og Webstatistikker fra denne side.