Visning af domæner, der er angivet på GoDaddy -auktioner

Fra Domæneadministration kan du se en liste over domænenavne og deres status på GoDaddy Auctions®.

1. Log ind på siden Mine Produkter.
  2. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
  3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra fanen Køb og sælg øverst på din konto skal du vælge GoDaddy Auctions® Listings .
  7. Se følgende:
    • Domænenavn - Domænenavnet
    • Listepris - Den pris, som du angav domænenavnet til salg på GoDaddy -auktioner
    • Sidste bud - Beløbet for det sidste bud på domænenavnet
    • Sluttidspunkt - Datoen og tidspunktet, hvor auktionen slutter
    • Status - Domænenavnets status på GoDaddy -auktioner