GoDaddy-hjælp

Viewing Receipts in Intuit QuickBooks

Downloaded Quick Shopping Cart receipts are stored as Intuit® QuickBooks® Customer Sales Receipts.

To View Quick Shopping Cart Receipts in QuickBooks

  1. Open QuickBooks.
  2. Open the Customer Navigator.
  3. Click Sales Receipts.
  4. Click the Previous icon.

For more information on using QuickBooks, refer to the QuickBooks Quick Start Guide.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.