SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vigtig meddelelse om SSL -tilbud

Fra den 1. september 2020 kan SSL/TLS -certifikater ikke udstedes i mere end 13 måneder (397 dage). Dette er en brancheændring, som påvirker alle certifikatmyndigheder.

Årsagen til kortere gyldighedsperioder for SSL -certifikater

Besøgende anser deres kommunikation som sikker, når de ser, at deres trafik krypteres via HTTPS med et SSL -certifikat. Ændringen til kortere gyldighedsperioder vil hjælpe med at bevare den besøgendes tillid til sikkerheden ved SSL -kryptering.

• Hurtigere anvendelse af den nyeste sikkerhedsteknologi - Lange gyldighedsperioder betyder, at der kan eksistere ældre og mindre sikre certifikater i årevis, før de opdateres. Med de kortere gyldighedsperioder vil besøgende vide, at krypteringen, der beskytter dem, ikke er mere end et år gammel.
  • Større besøgende har tillid til, at hjemmesiden er legitim - Om to år kan meget ændre sig med den person eller virksomhed, der ejer et website. Nu vil en besøgende vide, at det er mindre end et år siden, at ejere af et site måtte bekræfte deres identitet og ejerskab af sitet.

Hvad betyder kortere SSL -gyldighed for websiteejere?

Hvis du bruger et to-årigt certifikat, der blev udstedt inden den 1. september, forbliver dit certifikat gyldigt, indtil det oprindelige udløbsdato er. Certifikater, der udstedes den 1. september eller senere, skal imidlertid fornyes hvert år for at forblive gyldige.

Hvis du har et to-årigt certifikat og udsteder det igen via en gendannelse, eller du flytter hostingudbydere, er den maksimale gyldighedsperiode et år.

Hvad gør GoDaddy for at hjælpe?

Du kan fortsætte med at købe abonnementer på længere sigt og genudstede certifikater, så længe de er inden for den maksimalt tilladte gyldighedsperiode. GoDaddy opretter også funktioner til automatisering af certifikatets livscyklus og abonnementsplaner, der gør certifikatadministration lettere for kortere certifikatlivscyklusser.

I en nøddeskal kan du købe et SSL -abonnement i en længere periode, og så sørger vi for genudstedelse og installation af dit certifikat hvert år.