Vis detaljer om din database

Når du har oprettet din database, kan du finde dens detaljer, herunder værtsnavn, i dit kontrolpanel.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på MySQL-databaser.

Dine Databasenavne samt dine Brugere vises.

cPanel-hostingkonti er værter for databaser på den samme server som din website; brug følgende til at oprette forbindelse:

• Applikationer på din website opretter forbindelse med localhost som værtsnavnet.
  • Fjern databaseforbindelser fra din computer bruger din hostingkontos IP-adresse som værtsnavnet (mere information).

Hvis du ikke kan logge ind på din database, kan du nulstille en af databasebrugerens adgangskode ved at klikke på navnet på den bruger, som du vil bruge, nulstille adgangskoden og derefter klikke på Skift adgangskode.