Vis eksempel på din e-mailkampagne

Når du opretter en e-mailmarkedsføringskampagne, vil du normalt gerne se den, før du sender den afsted.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Hvis du ikke allerede har en e-mailkampagne åben i tilstanden Edit (Rediger), kan du klikke på Edit (Rediger) nederst i en kampagne.
    Klik på Rediger
  3. Klik på Preview (Eksempel) i øverste højre hjørne af kampagnen.

Du skal være i tilstanden Edit (Rediger) for at få vist din kampagne.

Du kan nu få vist din e-mailkampagne, som den vises for din målgruppe.

4. I nederste venstre hjørne af vinduet Preview (Eksempel) kan du gøre ét af følgende:
    • Klik på Edit (Rediger) for at fortsætte med at redigere din kampagne.
    • For at sende en test-e-mail til dig selv kan du klikke på Send a test (send en test), indtaste din e-mailadresse og klikke på Send test (send test).
      Send en test-e-mail

Gå til din indbakke for at se din test-e-mailkampagne.