Vis eller skift din PHP-version

Din cPanel-konto viser dens PHP-version på dens hjemmeside.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Software/tjenester klikkes på Vælg PHP-version.

Din Aktuelle PHP-version vises.

Du kan ændre din version ved fra menuen PHP-version at vælge den version, som du vil bruge og derefter klikke på Indstil som aktuel.

Hvis du manuelt vil vælge tilgængelige PHP-moduler til din konto, vælger du 5.4 i stedet for oprindelig (5.4).