Vis eller skift din PHP-version

Din cPanel-konto viser dens PHP-version på dens hjemmeside.

Plesk lader dig ændre PHP-indstillingerne pr. domæne efter behov. Det betyder, at du skal opdatere indstillingerne for hvert domæne på din konto, hvis du ikke vil bruge Plesks standard.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I bunden af afsnittet for hosting af den domænehosting, som du ønsker at bruge, skal du klikke på Vis mere.

Under PHP-indstillinger vises din PHP-version.

Du kan ændre din version ved at klikke på Indstillinger for hosting ved siden af domænenavnet.