Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vis en anden hjemmesides blog på min hjemmeside

Ved at tilføje et blogfeed til dit website viser du en blog fra et andet website. Dit site opdaterer automatisk visningen, når det andet site sender et nyt blog -element.

Bemærk: Det er bedre, hvis du føjer din egen blog til din hjemmeside . Blogindlæg giver dig chancen for at oprette mere indhold om dit emne, hvilket øger din evne til at blive fundet af søgemaskiner.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje blogindlæggene, og tilføj et afsnit .
  5. Søg efter afsnittet Blog , vælg dit layout, og vælg Tilføj .
  6. Vælg Ekstern blogfeed , og indsæt derefter den anden blogfeeds URL (websiteadresse). De fleste webadresser til blogfeed slutter med /rss .
  7. Tilpas de andre indstillinger, såsom layout, accentfarve, titel og baggrundsbillede.
  8. Vælg Færdig .
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.