Vis mine DNS-indstillinger

Du kan gå til siden DNS-administration for at se og redigere DNS-indstillinger for domæner registreret hos GoDaddy. Tilgå DNS-hosting for at gennemse DNS-indstillinger for domæner som DNS-hostes men ikke et registreret hos GoDaddy.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Gå til siden Domæneindstillinger, rul ned til Yderligere indstillinger og vælg Administrer DNS.
    vælg vælg administrer dns
  4. Se og redigér dine DNS-indstillinger efter behov.