Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vis skjulte filer på min Linux -hostingkonto

Du kan ændre dit cPanel -bibliotek til at vise skjulte filer eller prikker, dvs. filer som ikke vises i Filhåndtering. De kaldes skjulte filer eller prikfiler på grund af "." i starten af filnavnet, såsom .htaccess eller .user.ini.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Filhåndtering .
    Klik på Filhåndtering
  4. I cPanel-filhåndtering skal du vælge Indstillinger i øverste højre hjørne.
  5. På listen Indstillinger skal du vælge Webroot (public_html eller www) og derefter vælge Vis skjulte filer (dotfiles) .
    Vælg indstillinger
  6. Vælg Gem.