GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vis statistikker for en enkelt forsendelse

Hver kampagne viser de seneste statistikker på siden Kampagner .
Individuel kampagnestatistik

1. Klik på knappen for mere statistik for at se statistikken for individuelle mailingkampagner.
    Individuel kampagnestatistik

Statistikken fra den seneste forsendelse vises.

2. Klik på linket Se alle afsendelser i nederste venstre sidepanel for at se alle de individuelle forsendelser til denne kampagne.
    Klik på knappen Flere statistikker
  3. Under Detaljer skal du klikke på knappen Statistik ved siden af den individuelle kampagnemailing, som du vil se statistik for.
    Klik på knappen Statistik

Flere oplysninger: