GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vis yderligere navn

Visningsnavne er som et abonnementsadministrationsværktøj.

Hvad hvis din tilmelding vil have dine månedlige nyhedsbreve, men dine ugentlige er for meget for dem? Ved at bruge forskellige navne på abonnenter til forskellige lister i din konto tillader Visningsnavne dine brugere at abonnere fra den ene, men ikke den anden.

Hvis en kontaktperson hører til på mere end én liste i din konto, vil de, når de klikker på knappen Afmeld , vælge at forblive abonneret på individuelle lister.

Det er som et sidste øjebliks check for at give folk mulighed for at blive på andre lister, hvis de har besluttet sig for at afmelde dem. Så længe de er medlemmer af mere end én lister, som du har Visningsnavne aktiveret til, kan dine afmeldere vælge, hvilken liste de vil forblive på.