Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Viser domæneauktioner på hjemmesiden for GoDaddy -auktioner

En måde, hvorpå du kan give dit domæne maksimal eksponering, er ved at købe indstillingen Startside fremhævet, som viser dit domæne på GoDaddy Auctions® -hjemmesiden.

GoDaddy -auktioner genererer tilfældigt en ny liste over fremhævede lister, hver gang siden opdateres. Hvis antallet af interessante lister overstiger antallet af tilgængelige spots på hjemmesiden, roterer GoDaddy Auctions listerne for at sikre, at alle lister vises på siden. Du kan købe valgmuligheden Hjemmeside til alle typer opslag. Du kan få yderligere oplysninger om opslagstyper iFlere oplysninger om valgmuligheder for GoDaddy-auktionsvisning .

Bemærk: Du kan ikke vise domænenavne, der udløber inden for de næste 90 dage, inaktive domænenavne eller internationaliserede domænenavne. Se en liste over understøttede domænenavnsudvidelserHvilke domæner kan jeg sælge på auktionsstedet?

Oplysningerne i denne artikel gælder ikke for Premium -lister. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er Premium -lister? .

Sådan vises domænenavnsauktioner på hjemmesiden for GoDaddy -auktioner

1. Log ind på din GoDaddy-auktioner konto.
  2. Vælg fra topmenuen Angiv et domæne . Siden Liste over et domæne vises.
  3. Udfyld felterne som angivet.
  4. Vælg Gør min fortegnelse til en startside ...
  5. Læs og accepter de generelle servicebetingelser og medlemskabsaftalen for GoDaddy -auktioner.
  6. Klik på Udfør og gå videre til kassen.

Bemærk: For at gøre en eksisterende fortegnelse til en startside -funktion, anbefaler vi, at du fjerner den eksisterende fortegnelse og gentager domænet med dine ønskede opgraderinger.