Visning af din databases detaljer med delt hostingkonti

Når du har oprettet din database, kan du finde dens detaljer, herunder værtsnavn, i dit kontrolpanel.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Databaser.

Din databases detaljer vises, inkl. dens værtsnavn (Databaseserver) og brugere.

Inkludér ikke porten efterfølgende IP-adressen til dine MySQL-databaser. Hvis din databaseserver f.eks. er 1.1.1.1:3306, skal du bruge 1.1.1.1 som din databases værtsnavn.

Hvis du ikke kan logge ind på din database, kan du nulstille en af databasebrugerens adgangskode ved at gå til fanen Brugere. Derfra klikker du på navnet på den bruger, du vil bruge, nulstiller adgangskoden og klikker derefter på OK.