Visning af din databases detaljer med delt hostingkonti

Når du har oprettet din database, kan du finde dens detaljer, herunder værtsnavn, i dit kontrolpanel.

Sådan vises din databases detaljer

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.

Klik på en af følgende, baseret på den type hosting du har. Du kan se dette på det andet ord i din hostings beskrivelse under din hosting-kontos domænenavn, f. eks. Deluxe Web korrelerer til Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. I afsnittet Databaser i Hosting Control Panel klikker du på MySQL eller MSSQL, alt efter databasetypen, for hvilken du vil have værtsnavnet.
  3. Fra din liste med databaser klikker du på Handlinger ved siden af den database, som du vil bruge, og derefter klikker du på Oplysninger.

Din databases detaljer vises, inkl. dens brugernavn, værtsnavn og et link til at nulstille dens adgangskode.

Linux (cPanel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. Klik på MySQL-databaser.

Dine Databasenavne samt dine Brugere vises.

cPanel-hostingkonti er værter for databaser på den samme server som din website; brug følgende til at oprette forbindelse:

• Applikationer på din website opretter forbindelse med localhost som værtsnavnet.
  • Fjern databaseforbindelser fra din computer bruger din hostingkontos IP-adresse som værtsnavnet (mere information).

Hvis du ikke kan logge ind på din database, kan du nulstille en af databasebrugerens adgangskode ved at klikke på navnet på den bruger, som du vil bruge, nulstille adgangskoden og derefter klikke på Skift adgangskode.

Windows (Plesk)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. Klik på Databaser.

Din databases detaljer vises, inkl. dens værtsnavn (Databaseserver) og brugere.

Inkludér ikke porten efterfølgende IP-adressen til dine MySQL-databaser. Hvis din databaseserver f.eks. er 1.1.1.1:3306, skal du bruge 1.1.1.1 som din databases værtsnavn.

Hvis du ikke kan logge ind på din database, kan du nulstille en af databasebrugerens adgangskode ved at gå til fanen Brugere. Derfra klikker du på navnet på den bruger, du vil bruge, nulstiller adgangskoden og klikker derefter på OK.