VPS og dedikerede servere (Hosting Controlcenter) Hjælp

Visning af meddelelser i din Qmail-kø

Nogle af oplysningerne i denne artikel er avanceret materiale, som vi stiller til rådighed som en service. Vær venligst opmærksom på at du er ansvarlig for at følgende procedurerne nedenfor på korrekt vis. Kundesupport kan ikke hjælpe med disse emner.

Du kan se meddelelser i Qmail e-mailkøen.

Sådan vises meddelelser i e-mailkøen

1. Etabler forbindelse til din server via SSH (flere oplysninger).
  2. Skift til rodbrugeren ved at køre følgende kommando:
    su -
  3. Indtast adgangskoden til serveren.
  4. List alle meddelelser, som er i kø i øjeblikket, ved at køre:
    /var/qmail/bin/qmail-qread
  5. Tæl antallet af meddelelser, som er i kø i øjeblikket, ved at køre:
    /var/qmail/bin/qmail-qstat
  6. Læs alt indhold i en e-mail i kø, inklusive brevhoveder, ved at køre:
    find /var/qmail/queue -name NNNN| xargs cat | less
    Hvor NNNN er det ~8-cifrede id, som er angivet i kommandoen /var/qmail/bin/qmail-qread.