Visning af trafik-logfiler i Hosting-kontrolpanelet

Denne artikel gør sig kun gældende for webhosting. Du kan yderligere oplysninger i Hvilken type hostingkonto har du?

Din Linux-hostingkonto indsamler alle de anmodninger, som den behandler, og lagrer dem i dine trafik-logfiler. Disse oplysninger inkluderer anmodninger om din websites HTML-sider, sammen med deres indlejrede ressourcer, såsom billeder og video.

BEMÆRK: Kun vores Linux-konti understøtter trafik-logfiler.

Sådan finder du din hosting-kontos platform

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Start op ved siden af den konto, som du ønsker at bruge.
  4. Fra menuen Filer og FTP vælger du FTP-filhåndtering.
  5. Fra den mappestruktur, som vises, klikker du på Apache-logfiler.

Indholdet i Apache Logs-mappen er logfilerne fra de sidste 30 dage.