Visning eller ændring af din PHP-sprogversion

De fleste af vores hosting-konti understøtter en version af PHP. Hvis din konto gør det, vises hvilken version, som du bruger, i dit kontrolpanel.

Sådan viser din PHP-version

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.

Klik på en af følgende, baseret på den type hosting du har. Du kan se dette på det andet ord i din hostings beskrivelse under din hosting-kontos domænenavn, f. eks. Deluxe Web korrelerer til Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.

I afsnittet Server vises din PHP Version.

BEMÆRK: Hvis din konto ikke viser en PHP-version, har du en Windows®-konto, som bruger IIS6, som ikke understøtter PHP.

Sådan ændres din PHP-version

1. Fra menuen Mere vælges Programmeringssprog.
  2. Vælg PHP-version, som du ønsker at bruge og klik så på Fortsæt.
  3. Klik på Opdater.

Linux (cPanel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. I afsnittet Software/tjenester klikkes på Vælg PHP-version.

Din Aktuelle PHP-version vises.

BEMÆRK: Hvis du manuelt vil vælge tilgængelige PHP-moduler til din konto, vælger du 5.4 i stedet for oprindelig (5.4).

3. Du kan ændre din version ved fra menuen PHP-version at vælge den version, som du vil bruge og derefter klikke på Indstil som aktuel.

Windows (Plesk)

Plesk lader dig ændre PHP-indstillingerne pr. domæne efter behov. Det betyder, at du skal opdatere indstillingerne for hvert domæne på din konto, hvis du ikke vil bruge Plesks standard.

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. I bunden af afsnittet for hosting af den domænehosting, som du ønsker at bruge, skal du klikke på Vis mere.

Under PHP-indstillinger vises din PHP-version.

Du kan ændre din PHP-version ved at klikke på Indstillinger for hosting ved siden af domænenavnet.