GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Visning og redigering af abonnentoplysninger

Kun oplysninger om navn og e-mail vises på hovedsiden i dit abonnentområde, men du kan altid få vist og redigere abonnentoplysninger med et par klik.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto, hvis du ikke allerede er logget på. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik i dit abonnentområde på e-mailadressen for at få vist eller redigere oplysningerne.
  3. Klik på ethvert felt, du ser, for at redigere det.
  4. Klik på Føj til liste for at føje abonnenten til en af dine specifikke lister. Abonnentens aktuelle listemedlemskaber berøres ikke af denne handling.
  5. Klik på Add another field (Tilføj et andet felt) for at føje et andet datafelt kun til den pågældende abonnent.