SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Visual Studio: Signer Windows -drivere med et driversigneringscertifikat

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når du har installeret dit certifikat og oprettet en PFX -fil , skal du signere din Windows -driver med dit certifikat. Den nemmeste måde at gøre dette på er med Visual Studio, selvom der er andre muligheder.

1. Start Visual Studio.
  2. I Solutions Browser, skal du højreklikke din SLN eller VCXPROJ fil, og vælg derefter Egenskaber.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på driversignering og derefter klikke på Generelt .
  4. Udfyld følgende felter, og klik derefter på OK :
    Felt Gør følgende...
    Sign -tilstand Vælg Produktionstegn .
    Produktionscertifikat Vælg din PFX -fil.
    TimeStampServer Indtast http://tsa.starfieldtech.com

Nu når du bygger din driver, bliver den signeret ved hjælp af dit driversigneringscertifikat.

Næste trin

• Begynd at distribuere din nyligt signerede fil til dine brugere.