Hjemmesideprogram 7 Hjælp

Hjælp-vejledning til Hjemmesideprogram 7

Hjemmesideprogram 7 er et ældre produkt, der ikke længere kan købes. Hvis du har brug for hjælp til din aktive Hjemmesideprogram 7-konto, kan du finde svar i denne fil, der kan downloades:

Vejledning til Hjemmesideprogram version 7

Bemærk: Hvis du vil oprette en ny hjemmeside, skal du se vores seneste Hjemmesideprogram.

Locu er udgået og har ikke været tilgængelig siden medio oktober 2020. Vi har automatisk oprettet en PDF-version af din menu i begyndelsen af september 2020 og placeret den i din konto. Læs mere om, hvordan du administrerer din menu i Hjemmesideprogram 7.