Hvad er Code Signing og Driver Signing certifikater?

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Code Signing -certifikater vedhæfter en digital signatur til kode for at bekræfte, at indholdet ikke er blevet ændret, siden det blev signeret og distribueret. Kodesignering fungerer med softwarekomponenter, makroer, firmwarebilleder, konfigurationsfiler og andre typer indhold.

Browsere og operativsystemer forbedrer løbende sikkerhedsforanstaltningerne, og mange scanner i øjeblikket downloadede filer for at se efter kodesignaturer.

Du kan få yderligere oplysninger i Microsoft® Introduktion til kodesignering .

Driver Signing-certifikater (også kendt som kernel-mode Code Signing-certifikater) er identiske med Code Signing-certifikater, bortset fra at de er specifikt designet til at sikre kode fra Windows® hardwaredrivere og operativsystemer. Driver Signing -certifikater er påkrævet for at signere alle drivere på ethvert Windows Vista® -operativsystem eller nyere.

Du kan få yderligere oplysninger i Microsofts artikel om driversignering .