Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad skal jeg gøre med sårbarhederne i Meltdown og Spectre?

Meltdown og Spectre henviser til et par klasser af mulige svagheder eller "sårbarheder" i serverchipsdesignet, som anvendes af processorproducenter Intel, AMD og ARM. Indtil videre er der ingen beviser for, at en hacker har udnyttet disse sårbarheder, men forskning har vist, at det er muligt. Se denne Microsoft -supportartikel for at få oplysninger om, hvordan dette kan ske.

Hvis din VPS eller dedikerede server er påvirket af disse sikkerhedsproblemer, skal du installere en Windows -programrettelse. Du kan læse mere nedenfor under.

Er jeg ramt?

Selvadministrerede servere

Hvis du har en selvadministreret VPS eller en selvadministreret dedikeret server, er du påvirket og skal installere en Windows OS-patch. For at kontrollere, om du har en selvadministreret server, skal du klikke på Servere på siden Mine produkter og klikke på Administrer ud for din server. Hvis din Plan -type er Selvadministreret , skal du installere programrettelsen.
eksempel på selvadministreret server

Administrerede eller fuldt administrerede servere

Hvis din plan -type er "Administreret" eller "Fuldt administreret", og du har slået Windows -opdateringer fra, bliver du påvirket. Du skal aktivere Windows -opdateringer og starte opdateringerne for at fuldføre programrettelsen. Hvis du ikke er sikker og vil tjekke det, skal du se denne ofte stillede spørgsmål om Windows Update .

For "Administreret" og "Fuldt administreret" planer er Windows Update aktiveret som standard - så hvis du ikke har ændret dette for din plan, har vi allerede sørget for dette for dig, og du er ikke berørt.

Andre Windows -hostingprodukter

For alle andre GoDaddy Windows -hostingprodukter og -planer, såsom Windows Shared Hosting, har vi allerede patchet serverne, og du er ikke berørt.

Installer Windows -programrettelsen

I denne Microsoft -supportartikel skal du følge trin 1 og 2 under Hvilke trin skal jeg tage for at beskytte mine enheder? . Vi tager os af hardwareopdateringer (firmware) som nævnt i trin 3. Du skal oprette forbindelse med fjernskrivebordet .

Effekt på serverens ydelse

Baseret på offentliggjorte data og vores indledende test forventer vi 10% (eller mindre) indvirkning på serverens ydelse. Du kan læse mere i denne artikel på intel.com .

Flere oplysninger

Du kan lære mere på hjemmesiden National Vulnerability Database (NVD):