Hvilken fil ser besøgende, når de navigerer til mit domænenavn?

Når en besøgende indtaster dit domænenavn i deres browser, bliver de automatisk omdirigeret til dit websites standardfil. Hvis du f.eks. Vil gå til Yahoo !, skriver du yahoo.com. Det vises ikke i din browser, men du ser faktisk på index.html -siden. Prøv det selv: skriv yahoo.com/index.html i din browser.

Som du måske kan gætte, er filen index.html en standardfil. Hvis det er den eneste standardfil i rodmappen, vises den automatisk, når nogen besøger dit domænenavn.

Hvis du har flere standardfiler i en mappe, bestemmer serveren, hvilken der har forrang, og viser derefter denne fil. For at være sikker på at det er den korrekte side, der vises på dit website, er det vigtigt, at du forstår den rækkefølge, filerne optræder i.

1. Indeks.html
  2. Indeks.htm
  3. Indeks.cfm
  4. Indeks.shtml
  5. Indeks.shtm
  6. Index.stm
  7. Indeks.php
  8. Indeks.php3
  9. Indeks.asp
  10. Indeks.aspx
  11. Standard.htm
  12. Standard.asp
  13. Standard.aspx

Du kan også skifte din hostingkontos standardfil (flere oplysninger).

Bemærk: Visse filer, der er anført i Plesk, såsom Index.cfm , vil ikke fungere, fordi vi ikke understøtter den underliggende teknologi til at understøtte filen.