Download en eksporteret liste over mine domæner

Når du har eksporteret en liste over dine domæner , kan du downloade listen fra din konto. Eksporterede lister vil kunne downloades op til 28 dage efter, at listen er oprettet.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Fra menuen i siden skal du vælge Indstillinger og derefter vælge Eksporterede lister .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Find den liste, du vil downloade, og vælg Download .
    • Hvis du vælger at Inkludere godkendelseskoder, da eksporten blev oprettet, OG mindst et domæne på listen har Domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.
  4. Din fil downloades med det samme. Åbn den downloadede fil for at se domænedetaljerne og gem filen lokalt på din enhed for fremtidig adgang.