Hvad er en dedikeret IP?

En dedikeret IP -adresse er en unik internetadresse, som udelukkende tildeles til en enkelt hostingkonto. En dedikeret IP -adresse lader dig:

• Brug FTP til at få adgang til din konto, mens domænenavnet ellers er utilgængeligt, såsom i formidlingsperioder for domænenavne.
  • Sørg for hurtigere respons i perioder med stor trafikbelastning.
  • Se dit Shared Hosting -website via dets IP -adresse.

Du kan til enhver tid købe en dedikeret IP -adresse til din Shared Hosting -konto. Webhosting Plus -konti indeholder allerede en dedikeret IP -adresse.