Hjælp

GoDaddy-hjælp

What is a partner application?

A partner application is one that GoDaddy Hosting Connection makes available to Support members but whose installation and support takes place outside of GoDaddy Hosting Connection by a third party.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.