Hjælp

GoDaddy-hjælp

What is APT-GET?

APT-GET lets you install software on an Ubuntu Linux server via SSH.

To view the help documentation for APT-GET, run man apt-get in SSH, or view the Ubuntu documentation.

Next steps


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.