What is Business Registration?

Business Registration provides more prominent visibility on your domain name's Whois listing by letting you add a logo, business links, images, business hours, coupons, and even a local map that highlights your location.

Du kan kun tilføje erhvervsregistrering til domænenavne, der er registreret i din konto, med os. Du kan dog tilknytte en virksomhedsprofil med et hvilket som helst gyldigt domænenavn, uanset hvor det er registreret.

For more information, see