Web- og klassisk hosting Hjælp

What is DotNetNuke 4.0 (DNN)?

DotNetNuke is an open-source, extensible content management framework for creating, deploying, and maintaining dynamic, data-driven, commercial-quality websites.

We offer DotNetNuke free with our Windows shared hosting accounts.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.