Find min hjemmesides IP -adresse i Windows Hosting

Sådan finder du IP -adressen til dit Windows -hosting -website. Du skal muligvis bruge IP -adressen for at pege dit domænenavn mod den eller for at uploade indhold ved hjælp af FTP (File Transfer Protocol).

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ud for den Windows -hostingkonto, du vil have vist.
  3. I kontoens dashboard er IP -adressen lige under domænenavnet.
    IP -adresse i Windows -hosting