Hvad er min hjemmesides rodmappe på min Linux -hostingkonto?

Rodmappen på dit website indeholder det indhold, der indlæses, når besøgende indtaster dit domænenavn i en browser. Du skal f.eks. Placere din indeksfil i dit websites rodmappe, så besøgende kan se dit site. Hjemmesiderelaterede applikationer skal muligvis også kende dit websites rodmappe.

For dit primære domænenavn er dit websites rodmappe /public_html .

For yderligere domæne- og underdomænenavne skal du følge disse trin for at finde rodmappen:

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På hjemmesiden cPanel i afsnittet Domæner skal du vælge enten Underdomæner eller Yderligere domæner .
  5. I afsnittet Rediger tilføjelsesdomæne eller Rediger et underdomæne vises rodmappen under Dokumentrod .