Hvad er min hjemmesides rodmappe på min Linux -hostingkonto?

Rodmappen på dit website indeholder det indhold, der indlæses, når besøgende indtaster dit domænenavn i en browser. Du skal f.eks. Placere din indeksfil i dit websites rodmappe, så besøgende kan se dit site. Hjemmesiderelaterede applikationer skal muligvis også kende dit websites rodmappe.

For dit primære domænenavn er dit websites rodmappe /public_html .

For yderligere domæne- og underdomænenavne skal du følge disse trin for at finde rodmappen:

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting, ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Domæner skal du klikke på enten Underdomæner eller Yderligere domæner .
  5. I afsnittet Rediger tilføjelsesdomæne eller Rediger et underdomæne vises rodmappen under Dokumentrod .