Linux-hosting (cPanel) Hjælp

What is the absolute path in my cPanel hosting account?

cPanel absolute hosting paths are:

/home/username/public_html/

Where username is your hosting account's username. For more information, see Find my FTP login/username for cPanel hosting.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.