Hvad er E -mail og Office -dashboard?

E & Office -dashboard giver GoDaddy -kontoejere mulighed for at administrere deres Microsoft 365 -konti og e -mailadresser. Når du er i dashboardet, kan du:

• Tilføj eller slet brugere
  • Tilføj aliasser
  • Rediger brugerkontooplysninger
  • Opdater adgangskoder til brugere
  • Opdater eller bekræft dine DNS -indstillinger
  • Administrer tilføjelsesprogrammer
  • Åbn de avancerede administrationscentre

Konfigurer e -mail på din telefon eller stationære computer ved hjælp af Setup Center . Disse guider har trinvise instruktioner med billeder, der hjælper dig igennem processen.

Hvis du har en Microsoft 365 Business Premium -plan eller højere, kan du bruge knappen Download Office til at installere Microsoft Office på din stationære eller bærbare computer.