Hvad er Assistent til overflytning af Outlook?

Assistent til overflytning af Outlook er en letvægtsklientapp, der giver en mere jævn overflytningsoplevelse. Det konfigurerer automatisk Outlook, opretter en ny Outlook e -mailprofil og flytter lokale data såsom:

• POP e-mailadata
  • kontaktpersoner, kalendere, opgaver
  • signaturer
  • autoudførelse fra cache

Download Outlook Migration Assistant .

Assistent til overflytning af Outlook anbefales, da det forbedrer din overflytningsoplevelse, og det er nødvendigt for flytning af POP -e -mailtjenester. Hvis det ikke er muligt at bruge, kan vi stadig migrere dataene på din mailserver. Få mere at vide om dine migrationsindstillinger.

Hvem kan bruge Assistent til overflytning af Outlook?

Ejeren af e-mailkontoen eller den lokale administrator kan konfigurere overflytningsværktøjet. Assistent til overflytning af Outlook understøtter følgende konfigurationer:

• Windows 7, 8 og 10
  • Outlook til Windows inkl. versioner 2010, 2013, 2016 and 2019.
  • Microsoft 365-licenstyper, som understøtter Exchange-adgang på klientniveau.
  • .Net Framework 4.6

Assistent til overflytning af Outlook er ikke tilgængelig for Linux, Outlook til Mac -brugere og alle, der bruger Outlook 2003 eller 2007. I disse tilfælde kan vi migrere din e -mail, men vi kan ikke flytte dine lokale data (kontaktpersoner/kalendere/opgaver, signaturer og autofuldfør cache). Bestem, hvilken type overflytning der passer til din e -mailkonto .

Relaterede punkter