Hvad er Outlook Setup Assistant?

Outlook Setup Assistant er en letvægtsklientapp, der automatisk opretter en Outlook -profil. Dette værktøj er til alle, der har flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365 og bruger Outlook til Windows.

Hvis din e -mail bruger POP -indstillinger, vedhæfter Outlook Setup Assistant en lokal kopi af din tidligere PST til din nye Outlook -profil. Det betyder, at du har en anden indbakke, som hedder Old_POP, og din e -mailadresse. Hvis din e -mail f.eks. Er paul@coolexample.com, hedder indbakken Old_POP paul@coolexample.com . Denne indbakke indeholder din tidligere e -mail, og alle indgående e -mails går til din nye, primære indbakke.

Hvis du har anmodet om en e -mailmigrering , skal du bruge Assistent til overflytning af Outlook i stedet for dette værktøj.

Er du klar til at komme i gang? Download Outlook opsætningsassistent .

Hvem kan bruge Outlook Setup Assistant?

Outlook opsætningsassistent er for alle med en e -mailkonto, der er berørt af flytningen fra Workspace Email til Microsoft 365. Det understøtter følgende konfigurationer:

• Windows 7, 8 og 10.
  • Outlook til Windows inklusive versioner 2013, 2016 og 2019.
  • Microsoft 365-licenstyper, som understøtter Exchange-adgang på klientniveau.
  • .Net Framework 4.6.

Outlook opsætningsassistent er ikke tilgængelig til Linux, Outlook til Mac og andre, der bruger Outlook 2010 eller ældre. I disse tilfælde anbefaler vi, at du konfigurerer din e -mailklient med Exchange eller opdaterer til den nyeste version af Outlook.