Hvad er Skykick Outlook Assistant?

Skykick Outlook -assistent er en klientapp, der konfigurerer Outlook til Windows, når du migrerer til Microsoft 365. (Hvis du flytter fra en POP -e -mailtjeneste, er det påkrævet.) Den konfigurerer automatisk Outlook, opretter en ny Outlook -e -mailprofil og flytter lokale data som POP -e -maildata, kontaktpersoner, kalendere, opgaver, signaturer og autofuldfør cache.

Hvem kan bruge Skykick Outlook Assistant?

GoDaddy -kontoejeren eller en administrator kan konfigurere Skykick Outlook -assistent. Værktøjet er kompatibelt med:

• Windows 10 og 11
  • Outlook til Windows, inklusive version 2016, 16.0.4600.1000 eller nyere og 2019
  • Microsoft 365-licenstyper, som tillader Exchange-adgang på klientniveau
  • .Net Framework 4.6

Bemærk, at Skykick Outlook -assistent ikke er tilgængelig for Linux, Outlook til Mac -brugere eller andre, der bruger Outlook -versioner, som ikke er anført ovenfor. I disse tilfælde kan vi stadig migrere din e -mail til Microsoft 365 , men vi kan ikke flytte dine lokale data (f.eks. Kontaktpersoner, kalendere, opgaver, signaturer og cache med autofuldførelse). Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du kontakte en migrationsspecialist for at lære mere.

Download Skykick Outlook -assistent

( Har du brug for hjælp til at konfigurere værktøjet? )

Relaterede punkter