Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er den udeladte liste?

Den undertrykkede liste er din "Send ikke til" -liste. Alle på listen med undertrykkelse kan ikke sendes til. Og selvom du uploader de samme kontaktpersoner, GoDaddy Email Marketing, at adresserne er undertrykt, og holder dem på den undertrykkede liste, hvilket sikrer din sikkerhed.

Mængden af kontaktpersoner på den udeladte liste tæller IKKE med i dine samlede kontaktpersoner. De tælles ikke med i din liste over alle, når som helst. Så du behøver ikke bekymre dig om, at de undertrykkede kontakter fylder noget.

Når kontaktpersoner tilføjes til den undertrykkede liste, GoDaddy Email Marketing desuden alle forsendelsesstatistikker og andre detaljer, der er knyttet til disse kontaktpersoner, selvom du ikke længere sender dem.

Hvordan kommer en kontaktperson på den udeladte liste?

GoDaddy Email Marketing sætter automatisk alle dine Afviste, Afmeldt, Markeret som spam, og Ubekræftede abonnenter i det undertrykte listen, når denne handling sker.

Når en e -mail afvises, eller abonnenten fravælger, eller de markerer e -mailen som spam, placeres e -mailadressen automatisk på den udeladte liste. Afviste e -mails forsøges igen (hvis det er tilfældet), og e -mailadressen flyttes tilbage til listen over aktive abonnenter, hvis e -mailen er leveret korrekt.

Når en abonnent tilmelder sig via en dobbelt tilmeldingsformular, bliver de ikke bekræftet og placeret på din udeladte liste. Kontaktpersonen bliver der, indtil de klikker på bekræftelseslinket sendt til deres e -mail. Derefter flyttes de automatisk til din liste over aktive abonnenter.

Du kan også selv placere kontaktpersoner på den udeladte liste .

Hvorfor er den undertrykkede liste vigtig?

Det er meget vigtigt, at du ikke sender igen til nogen, der har afmeldt, markeret din e -mail som spam eller afvist. Og du skal ikke sende til nogen, der ikke har bekræftet deres adresse, hvis du bruger en tilmeldingsformular med dobbelt tilmelding. Din gode levering afhænger af, om du kun sender til en sikker og sund liste. Ved at sende til personer, der er blevet undertrykt, risikerer du dårlig leveringskvalitet, klager over misbrug og potentielt udsættelse af din konto.

Bemærk: Lad denne liste være intakt, og slet slet ikke kontaktpersoner fra den. Hvis specifikke kontaktpersoner manuelt fjernes, skal du være sikker på at de har bedt om at blive føjet til din abonnentliste igen.

Næste trin

Flere oplysninger

Den undertrykkede liste er din "Send ikke til" -liste. Alle på listen med undertrykkelse kan ikke sendes til. Og selvom du uploader de samme kontaktpersoner, GoDaddy Email Marketing, at adresserne er undertrykt, og holder dem på den undertrykkede liste, hvilket sikrer din sikkerhed.

Mængden af kontaktpersoner på den udeladte liste tæller IKKE med i dine samlede kontaktpersoner. De tælles ikke med i din liste over alle, når som helst. Så du behøver ikke bekymre dig om, at de undertrykkede kontakter fylder noget.

Når kontaktpersoner tilføjes til den undertrykkede liste, GoDaddy Email Marketing desuden alle forsendelsesstatistikker og andre detaljer, der er knyttet til disse kontaktpersoner, selvom du ikke længere sender dem.

Hvordan kommer en kontaktperson på den udeladte liste?

GoDaddy Email Marketing sætter automatisk alle dine Afviste, Afmeldt, Markeret som spam, og Ubekræftede abonnenter i det undertrykte listen, når denne handling sker.

Når en e -mail afvises, eller abonnenten fravælger, eller de markerer e -mailen som spam, placeres e -mailadressen automatisk på den udeladte liste. Afviste e -mails forsøges igen (hvis det er tilfældet), og e -mailadressen flyttes tilbage til listen over aktive abonnenter, hvis e -mailen er leveret korrekt.

Når en abonnent tilmelder sig via en dobbelt tilmeldingsformular, bliver de ikke bekræftet og placeret på din udeladte liste. Kontaktpersonen bliver der, indtil de klikker på bekræftelseslinket sendt til deres e -mail. Derefter flyttes de automatisk til din liste over aktive abonnenter.

Du kan også selv placere kontaktpersoner på den udeladte liste .

Hvorfor er den undertrykkede liste vigtig?

Det er meget vigtigt, at du ikke sender igen til nogen, der har afmeldt, markeret din e -mail som spam eller afvist. Og du skal ikke sende til nogen, der ikke har bekræftet deres adresse, hvis du bruger en tilmeldingsformular med dobbelt tilmelding. Din gode levering afhænger af, om du kun sender til en sikker og sund liste. Ved at sende til personer, der er blevet undertrykt, risikerer du dårlig leveringskvalitet, klager over misbrug og potentielt udsættelse af din konto.

Bemærk: Lad denne liste være intakt, og slet slet ikke kontaktpersoner fra den. Hvis specifikke kontaktpersoner manuelt fjernes, skal du være sikker på at de har bedt om at blive føjet til din abonnentliste igen.

Næste trin

Flere oplysninger