e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er dette bekræftelsestrin?

Du har måske hørt nogen på GoDaddy Email Marketing beskrive vores bekræftelsestrin , eller du er måske næsten klar til at sende din allerførste e -mail. Vi har en superhurtig verificeringsproces på plads, bare så vi kan være helt sikre på, at du vil se problematisk og sikker afsendelse!

Når du går til at sende den første mailing, vil du højst sandsynligt se en meddelelse som denne:

Dette betyder bare, at din konto er i status før verificering. Supportpersonalet skal tage et hurtigt kig på din kampagne, før vi kan sende den ud. Så nej - din e -mail er endnu ikke blevet sendt. Men bare rolig! Din bekræftelsesproces er startet, og du er på vej.

Hvorfor har du alligevel en verificeringsproces?!

Der er nogle få grunde til, at det er vigtigt for os at give din mailing en hurtig gennemgang, inden du sender den for første gang. Og alle er til din fordel!

Fordi GoDaddy Email Marketing er en tilladelsesbaseret afsender, skal vi sørge for, at alle dine abonnenter har tilmeldt sig at modtage dine e-mails. Vi skal også være sikre på, at din liste er aktuel, så du kan undgå at beskadige bounce og potentielle spamfælder!

Derudover ønsker vi at sikre dig, at du ikke utilsigtet har medtaget noget i din mailing, der kan få den blokeret eller sendt til uønsket med spamfiltre i indbakken. Det drejer sig om ting som f.eks. Linkforkortere eller visning af URL -links eller andet, der måske er mærket som 'potentielt skadeligt' af indbakkefiltre.

Og til sidst kontrollerer vi for at sikre, at alt ser godt ud! Vi ved, at du ønsker at gøre et godt indtryk på dine abonnenter, og vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det! Vi kontrollerer, om dine links faktisk er klikbare, og om du har inkluderet et bannerbillede. Vi kontrollerer, at alle dine billeder også ser skarpe ud. Og hvis noget virker ude af stand, så giver vi dig besked - inden e -mailen går!

Vi vil sørge for, at du får vist al den succes, du fortjener fra din episke indsats med e -mail!

Hvad skal jeg gøre, når jeg ser Bekræftelsesmeddelelsen?

Gå over til din indbakke for at se din kontos e -mailadresse. Det betyder uanset hvilken e -mailadresse du har oprettet din konto under. (Hvis du er usikker på din kontos e -mailadresse, skal du blot klikke på Indstillinger øverst på en skærm. Du kan se den lige der på siden!)

Nu kan du har sendt din e-mail med en anden fra adressen, og det er okay! Men al kontokommunikation, inklusive denne bekræftelsesmail, sendes altid til din kontos e -mailadresse.

Om kort tid skulle du se en e -mail fra en af vores dejlige supportfolk. Denne e -mail vil bede dig om nogle oplysninger om, hvordan du indsamlede dine abonnenter. Vi er nødt til at forstå din proces for at sikre, at vi gør absolut alt for at få dig til at sende sikkert og problemfrit.

Vi kigger også på dine links, dine billeder, dit layout, din emnelinje osv. - for at sikre, at det hele ser klar ud! Vi sørger for, at du ikke har noget, der kan få din e -mail til at blive fanget i et spamfilter eller blokeret fra at levere. Vi nævner måske nogen af disse ting, hvis vi ser dem i din kampagne.

Så svar bare os! Vi er nødt til at høre fra dig med disse detaljer eller svar på eventuelle andre spørgsmål, vi har stillet, så vi kan være sikre på at få dig til at sende absolut hurtigst og effektivt som muligt.

Hvad hvis jeg sendte min e -mail mere end én gang under verificeringsprocessen?

Mens du er i bekræftelsesprocessen, sendes dine e -mails ikke. Så snart vi har bekræftet din konto, slukkes den seneste forsendelse, du har trykket på Send på, automatisk (eller på det tidspunkt, hvor den planlægges udgået). Hvis du har trykket på Send på den samme forsendelse et par gange, skal du ikke bekymre dig - der vil kun blive sendt én forsendelse.

Vores bedste råd er bare at holde et flueben op, når først du ser denne bekræftelsesmeddelelse. Hvis du har sendt et par forskellige forsendelser, slukkes kun den sidste automatisk, når du er bekræftet. Du vil alligevel ende med at skulle trykke på Send på de andre igen. Så vent bare et øjeblik, indtil du hører fra os, og så giver vi dig besked, når du har alt klart at sende, som du vil!

Hvad hvis jeg planlagde at sende min e -mail senere? Går det så snart jeg er bekræftet?

Det korte svar her er, at planlagte forsendelser vil blive sendt, når de er planlagt. Men fordi intet vil blive sendt, mens du stadig er i verificeringsprocessen, er planlagte forsendelser som en særlig sag.

Det er vigtigt at forstå, at hvis det planlagte tidspunkt for afsendelsen går, og din konto ikke er blevet bekræftet, vil e -mailen ikke blive sendt. Selv når din konto senere bekræftes. Fordi det planlagte tidspunkt allerede er gået, vil denne mailing ikke blive sendt.

Men så længe det planlagte tidspunkt for afsendelsen stadig er i fremtiden, når din konto er bekræftet, vil din e -mail blive sendt som planlagt.

Hvis du har spørgsmål om din særlige status, så spørg bare! Hvis du har planlagt din forsendelse, og du har gennemgået bekræftelsesprocessen, men stadig er usikker på, hvad der vil ske, så lad os det vide. Vi ser gerne og hjælper dig med at sikre, at dine e -mails går ud, nøjagtigt når du har brug for dem.

Hvad hvis jeg ikke kan se nogen bekræftelses -e -mail inden for en time?

Lad os vide det med det samme! Det kan være alt fra, at vores e -mail ikke kommer ind i din indbakke, til stor supporttrafik. Men lad os det vide med det samme, så vi kan få dig til at sende. Vi ønsker aldrig, at du venter unødigt på at få disse kampagner til at virke! Ring til vores prisbelønnede supportteam døgnet rundt på (480) 463-8836.

Og selvfølgelig, som altid, kontakt os når som helst med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi er her for dig, og vil gerne se dig få mest muligt ud af din e -mailmarkedsføring.