Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er totrinsbekræftelse?

Totrinsbekræftelse (2SV, også kendt som tofaktorgodkendelse) tilføjer sikkerhed ved at kræve et ekstra trin, når du logger på din konto eller forsøger at redigere følsomme oplysninger som f.eks. Din adgangskode. Vi understøtter disse 2SV -metoder:

2SV-metodeSikkerhedsniveauSådan fungerer det
SMS'erGodtVi sender dig en SMS med en sekscifret kode, som du kan indtaste.
Godkendelsesapps, som f.eks. Google Authenticator eller Authy, på din telefon eller andre enhederBedreDu skal indtaste den kode, der vises i din app.
Hardwaresikkerhedsnøgler som f.eks. en Yubikey eller Google TitanBedstDu skal slutte din sikkerhedsnøgle til din computer. Tilføj en alternativ metode så GoDaddy -guider kan stadig bekræfte din identitet.

Bemærk: Ændringer af din profil i din GoDaddy Min profil overføres ikke til 2SV. Hvis du konfigurerer SMS -beskeder til 2SV, men ændrer dit telefonnummer senere, skal du sørge for at opdatere dit nummer til 2SV .

Konfigurer en alternativ 2SV-metode

Vi anbefaler stærkt at indstille en alternativ 2SV -metode. Hvis du mister adgang til din primære 2SV -metode, før du kan fjerne den fra din konto, kan du stadig bruge sikkerhedskopien til at få adgang til din konto. Når du aktiverer 2SV, skal du indstille sikkerhedskopien på samme tid.

Du opnår de bedste resultater ved at indstille din sikkerhedskopi på en anden enhed. Hvis for eksempel SMS -beskeder er din primære 2SV -metode, skal du indstille en godkenderapp som backupmetoden.