Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er WHMCS?

WHMCS er det alt-i-én klientadministrationssystem til forhandler-hosting. Det er et WHM -plugin, som giver dig fakturerings- og supportfunktioner, så du har alle værktøjerne til at køre deres hostingvirksomhed.

Med WHMCS kan du opsætte fakturering, hostingpakker, betalingsgateways, API'er til serveradministration, domæneregistrering og tjenester til beskyttelse af svindel.

Der er mange muligheder, der kan tilpasses inden for WHMCS. Hvis du vil vide mere om WHMCS, kan du se WHMCS -hjemmesiden .