Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er WooCommerce -abonnementer?

WooCommerce -abonnementer giver dig primært mulighed for at oprette og sælge abonnementsprodukter fra din WooCommerce -butik. Det er imidlertid et ret omfattende plugin med mange funktioner, som du kan begynde at bruge på dit site.

Tjek nogle af de tilbudte funktioner:

• Opret abonnementsprodukter
  • Opret manuelt abonnementer til dine kunder
  • Konfigurer betalingsplaner og abonnementsplaner med udløbsdato
  • Konfigurer automatiske eller manuelle betalinger
  • Tillad abonnenter at sætte deres abonnementer på pause eller forny dem
  • Kontrollér metrics for dine abonnementsplaner

Læs mere om brug af WooCommerce -abonnementer fra introduktionen til dokumentationsvejledningen til WooCommerce -abonnementer.