Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er min URL -adresse til tidsstemplingsserver?

Tidsstempling af din kode er en valgfri funktion og kræver en TSA -service (Time Stamp Authority). Der er mange gratis TSA'er, du kan bruge. Vi foreslår, at du undersøger tilgængelige TSA'er for at finde den bedste til dig.

Hvis du ønsker at stemple din kode, skal du medtage den fulde placering inklusivehttp:// del af URL -adressen.