VPS og dedikerede servere (Hosting Controlcenter) Hjælp

What payment gateways does WHMCS support?

You can configure Reseller Hosting payment gateways in the WHMCS admin control panel. Each gateway has its own specific API requirements to process transactions from gateway to gateway. To see the list of payment gateways WHMCS supports, see WHMCS Payment Gateways.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.