Hvilken type hostingkonto har du?

Vores hostingprodukter varierer alt efter type og plan. Sådan tjekker du hvilken type hostingplan, du har:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Din hostingkontotype vises under Webhosting. Eller, hvis du har en WordPress hostingkonto, vises din kontotype under Managed WordPress.
    find min kontotype

Hostingkontotyper og niveauer

Kontotyperne er:

• Webhosting med cPanel: Linux-operativsystem (OS) på serveren med cPanel-adgang via kontoens dashboard. Du installerer selv apps som WordPress ved hjælp af cPanel.
  • Managed WordPress: Vi installerer WordPress for dig med adgang til WordPress via kontoens Oversigt.
  • Webhotel Plus: Linux OS med cPanel-adgang via kontoens kontrolpanel. Omfatter flere dedikerede ressourcer end Linux Hosting. Du installerer selv apps som WordPress ved hjælp af cPanel.
  • Windows Hosting med Plesk: Windows OS med Plesk-adgang via kontoens kontrolpanel. Du installerer selv apps som WordPress ved hjælp af Plesk. Dette hostingabonnement er ikke længere tilgængeligt. Vi har dog fortsat supportdokumentation til det. (Hjælp til Windows Hosting (Plesk))

Niveauer (Economy, Deluxe, Ultimate osv.) repræsenterer de funktioner, der følger med din hostingplan – jo højere niveau, desto bedre funktioner. For oplysninger om niveauerne for din hosting kan du se: